GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy
Premier (Karaoke & DJ) | karaoke-dj.hu

+36 30 518 06 77    https://karaoke-dj.hu

Welcome!

Premier (Karaoke & DJ)

"More than a service!"
More

Premier (Karaoke & DJ)

"More than a service!"

Quality & Reliability

With nearly 8 years of experience and 700 successful parties behind me, with professional lighting and sound technology, I guarantee that your event will be in the best hands of me.

 

With the experience of the elderly and the impetus of the young, I begin in my heart all the work to which I have received 100% positive feedback so far.

 

Whether it's a wedding, a corporate party, or "Just" a name-day party, I always have quality in mind.We provide professional service at Your event!

 • Professional DJ
 • Wedding MC
 • Karaoke Option
 • Light-, & Sound technic
 • Wall coloring
 • OszlopszínezésColumn Coloring
 • Projection technology
 • light Stands
 • light Gate
 • Bubble and fog effect
 • Laser effect
 • Graphic Laser effect
 • Ceremony amplification
 • Anchorman
 • Controlled lights
 • Music Script
 • Wish Program
 • OnLine song request

Why Premier?

Services


Wedding DJ

It often turns to wedding couples to entertain their guests during the night so that everyone can have fun.
One of the essentials of weddings is music, GOOD music!
Now we can start listing what we are the best, we have "two hundred and fifty million years" of experience, we work with the best techniques, and the standard template texts, but NO!
We are constantly learning, because every event is different. Many times we encounter a new situation that hasn't happened yet, but we cut it and try to do it. Specialized in weddings.

In any case, we are working on a wedding list with the couple
(Premier Music Scenario) to make exactly the songs you imagined. Each event will have the music you choose (Entering Music, Ceremony, Opening Dance, Candlelight, etc.) in one place.
Wedding DJ bridal party, because the Party is the most memorable part of weddings!

Anchorman | Wedding MC

A hang, aki "irányít".

Talán önben is felmerült már a kérdés: „Hogyan lehetne összefogni, összekötni, gördülékenyebbé tenni egy rendezvény programjait?", legyen szó bálról, céges, családi rendezvényről, vagy akár egy adott település szabadtéri- esetleg zárt eseményéről, illetve sportrendezvényről.
Egy rendezvény egyik legfontosabb pillére a műsorvezető.

Mi házigazdának szeretjük hívni, hiszen nem csupán műsort vezetnek, hanem az egész rendezvényt ők “viszik el”. A színpadon folyó műsorok, a különböző rendezvényeken folyó különféle események levezetése mind az Ő feladatuk.

Ceremóniamesteri szolgáltatásunkat azoknak kedves pároknak ajánljuk, akik nem tehetik meg, hogy esetenként 180 - 300eFt-os áron, külön hivatásos Ceremóniamestert fogadjanak fel a Nagy napjukra, de mégis szükségük van egy személyre, aki összefoja a szolgáltatói csapatot, illetve levezényeljen egy-két játékot, az alapvető események felkonferálása mellett.
Igényén szerint vállalunk sima CM vagy komplex DJ + CM szolgáltatást is.Rendezvény DJ

Minden buliba, ahol elengedhetetlen a színvonalas hangulat.

Legyen szó céges-, vagy magánrendezvényről, szülinapról, névnapról, keresztelőről, családi összejövetelről, azaz bármilyen fajta buliról, a Rendezvény DJ-nkben biztosan nem csalódik.
Szinte minden műfajban otthonosan mozog, és minden esetben lehetőség van kérések leadására is.

A jó DJ meghozza a hangulatot.

Karaoke

Napjaink egy felkapott szórakozási formája.

Mára, nagyon sok bárban, pub-ban találkozhatunk a Karaoke-val, mint szórakozással. Mit is takar ez valójában?

A bátor önkéntesek, a biztosított listából kiválasztják, a számukra leg szimpatikusabb dalt, majd felcsendül a hangfalakon a választott mű instrumentális (ének nélküli) dallama, a kivetítőn, vagy TV-n a szövege, és a kézhez kapott mikrofon(ok) segítségével el tudják énekelni a kedvenc nótájukat. :)

Mert nem minden esetben, csak a táncé a főszerep.

DJ mellé egy kis Karaoke, vagy egész estés Karaoke? Nem probléma. Több mint 40˙000 külföldi és magyar sláger található adatbázisunkban, melyek között, mindenki megtalálja a kedvencét.
Száguldás, Porshe, Szerelem? 220 felett? Pálinkadal? Thunderstruck? It's my Life?
Énekelje akár az egész csapat együtt.Hangosítás

A hátsó sor is hallani fogja.

Könferencia? Termékbemutató? Nyílt nap? Családi nap? Nem probléma! Legyen szó bármilyen eseményről, akár több száz főre is tudunk Hangosítani! Bevonuló, levonuló, háttérzenék, prezentáció-, videó vetítés, prezenter biztosítása, szünetben DJ szolgáltatás, fényhatások, színpad, azaz minden, amit a kedves megrendelőnk megálmodott, hogy rendezvénye, valóban úgy sikerüljön, ahogy Ön elképzelte.

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és mondja el mit szeretne, és mit szeretne látni, mi pedig megvalósítjuk!

Céges rendezvények

Nem tudnak dönteni, hogy Karaoke vagy DJ legyen a bulin? Legyen mindkettő!
Időszakos, vagy igény szerinti váltás az opciók között, hogy mindenki jól érezze magát. Emellett megoldható két teremben, folyamatosan mindkét szolgáltatás is, egyedi ajánlat alapján.

Játék?

Játszon az egész csapat, akár, értékes nyereményekért.
A Kahoot online kvíz játékban, a játékosok saját mobiltelefonjuk segítségével (internet szükséges) válaszolhatnak a kivetítőn, vagy TV-n megjelenő kérdésekre, az előre megadott 4 válaszlehetőség közül.
Számít a gyorsaság, és persze a helyes válasz. Mindenért pontokat lehet gyűjteni, a végén pedig kiderül, ki volt a leg ügyesebb, vagy okosabb? :)

Prezentáció?

Akár több kivetítési ponton is meg tudjuk jeleníteni a prezentációt, melyhez a Logitech legjobb prezenterét a Spotlight Plus-t biztosítjuk, a hangosításhoz pedig választhatnak a kézi-, a csíptetős-, és akár a fejmikrofon közül is.